Які спиртні напої викликають найсильніше похмілля

0
Які спиртні напої викликають найсильніше похмілля
Рідко хто обходиться у свята без келиха-другого, але експерти рекомендують дуже ретельно вибирати спиртне, щоб зранку веселощі не обернулися тортурами.

Головний критерій вибору напою – його якість. Не варто економити, купуючи нікому не відомі напої незрозумілих виробників, краще витратити трохи більше та вберегти своє здоров’я, кажуть фахівці. Але виявляється, величезне значення має також колір напою, пише Glamour.

Експерти стверджують: чим яскравішим є колір алкогольного напою, тим важче він переноситися організмом і тим сильніше від нього похмілля.

Сам по собі алкоголь отруює організм, але в невеликих кількостях організм готовий впоратися з таким «ударом», куди гірше якщо якщо напій містить ще й різні домішки, завдяки яким він набуває кольору та смаку. Всі вони, особливо ті, що дають яскраві та незвичайні кольори, є токсинами.

Фахівці радять не зловживати будь-якими напоями, але найшкідливішим вони вважають віскі, потім йдуть бренді, темний ром, бурбон, червоне вино.

Варто також зазначити, що йдеться виключно про «чисті» напої. До коктейлів у медиків ставлення ще негативніше. Особливо це стосується напоїв, які містять відразу кілька видів алкоголю — він гарантовано буде сильне похмілля, вони «садять» печінку і погано відбиваються на роботі нирок.

Нагадаємо, спиртне призводить до зневоднення шкіри і, як наслідок, до лущення та утворення мішків під очима. Медики відзначають, що регулярний прийом спиртного призводить до виснаження клапанів серця і результат до серцевої недостатності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні