Як вбрати ялинку, щоб залучити удачу і гроші

0
Як вбрати ялинку, щоб залучити удачу і гроші
Вже скоро настане Новий Рік 2023, який пройде під знаком Водяного Кролика. Багато хто вже замислюється про святкову ялинку, проте не всі знають, що наряджати новорічне деревце варто усвідомлено. Адже якщо ви правильно прикрасите ялинку, то покличете в свій будинок щастя і гроші.

Виявляється, Водяний Кролик любить певні кольори і абсолютно не терпить занадто яскраві і неонові прикраси, пише Уніан.

Новий Рік 2023 - які кольори обрати для ялинки
Водяний Кролик любить натуральні кольори, які схожі з кольором соломи або гілок. Тому ви можете прикрасити ялинку дерев'яними іграшками або обрати стриманий однотонний декор.

Однак, якщо ви любите більш яскраві прикраси, не варто засмучуватися. Кролик досить "зговірливий", він оцінить іграшки блакитних і синіх відтінків, прикраси попелястого або золотого кольору, кульки з відтінками м'яти, фісташки, ніжної зелені. Не варто боятися іграшок жовтого і бежевого кольорів.

Однак розмірковуючи про те, як прикрасити ялинку 2023 кольору, вам варто чітко продумати всі деталі, щоб вона була в єдиному дизайні. Наприклад, якщо вам подобається синій колір, Виберіть кулі саме таких відтінків і не додавайте яскраві іграшки червоного кольору, адже це буде виглядати наляпісто.

Крім цього, Кролик дуже любить чорний колір. Насправді це відкриває великий простір для креативу. Ви можете показати свій смак і почуття стилю, якщо прикрасите ялину темними кулями і додасте трохи золотих іграшок. Також ви можете звернути увагу на прикраси фіолетових або рожевих відтінків - такі кольори сподобаються Кролику.

Як нарядити ялинку на удачу і гроші - закликаємо щастя в будинок
Процес прикрашання ялинки і розвішування іграшок - справжнє диво. Найкраще наряджати ялинку 2023 разом з усією своєю сім'єю. Не варто запрошувати далеких знайомих і прикрашати дерево з колегами або товаришами. Довірте цей процес найближчим.

Перед тим, як почати розвішувати іграшки та гірлянди, розкладіть всі прикраси і заздалегідь продумайте план. Варто одразу розуміти, як прикрасити ялинку, щоб залучити удачу і везіння, адже є іграшки, які відлякають щастя на весь рік. Кролик не любить хижих тварин. Відмовтеся від іграшок у вигляді тигрів, ведмедів, змій і навіть сов, адже всі вони можуть образити Кролика.

Починати наряджати ялинку варто з верхівки, так ви "захопите" позитивну енергію Космосу і зможете розподілити її по всьому дереву, до самого низу.

Під час прикрашання ялинки потрібно запам'ятати, яку іграшку ви повісите першою. Вона стане символом і талісманом усього 2023 року. У січні, коли ви вирішите прибрати ялинку, цю іграшку потрібно буде зняти останньою і не ховати в ящик з іншими прикрасами. Її можна буде повісити біля ліжка, адже у ній збережеться вся позитивна і святкова енергія.

Якщо ви не знаєте, як нарядити ялинку, щоб залучити гроші, то в першу чергу відмовтеся від стереотипів. Не варто вішати купюри або монетки. Це зовсім не сподобається Кролику. Замість цього краще зробіть кілька іграшок з соломи і деревини, символ 2023 року оцінить такі вироби і щедро обдарує вас грошима. Для залучення грошей також підійдуть іграшки із зображеннями Кролика або моркви.

Щоб залучити удачу і прихильність головного звірка 2023 року, прикрасьте ялинку і квартиру неяскравими гірляндами. Кролик не люблять занадто агресивного мерехтіння, це його відлякає. Тому думаючи про те, як прикрасити ялинку на удачу, уявіть полохливого звірка і визначте, що може його стривожити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні