--> До одного з міст України тягнуться військові колони рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До одного з міст України тягнуться військові колони рф

0
До одного з міст України тягнуться військові колони рф
У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині знову зафіксували рух російської військової техніки.

Зранку велика кількість ворожої техники рушила з Росії через Маріуполь, повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram 17 грудня.

"Переважно фіксують БМП та вантажівки з БК у бік Запоріжської області. Їдуть в обидва напрями: на Бердянськ та Розівку. Ще більша кількість техники буквально застрягла в заторах від Маріуполя до перетину кордону з РФ біля Новоазовська. Прикордонники окупантів справжні молодці в створенні штучних проблем із пересуванням всіх вантажівок, що, зокрема, сповільнює військові переміщення. Середня швидкість проходження вантажівки від кордону до Маріуполя становить не менше доби", – написав він.

Водночас затор із легкових автівок з Маріуполя до перетину кордону з Росією починається біля села Безимянне та становить майже 25 км.

"В основному це маріупольці, що тікають від холодомору. Однак зранку спостерігається й значне збільшення автівок із регіону Крим", – додав Андрющенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні