Приховав оренду житла: народний депутат отримав підозру

0
Приховав оренду житла: народний депутат отримав підозру
Народний депутат України отримав підозру у внесенні недостовірних даних до декларації. Про це повідомляє пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК)

«Сьогодні за матеріалами Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) повідомили народному депутату про підозру у внесенні недостовірних даних до декларації», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за результатами повної перевірки було виявлено, що депутат не вніс до декларації за 2020 рік відомості про оренду житла в центрі Києва вартістю понад 3,7 млн грн. Також посадовець занизив майже на 10 тис. грн депозитні кошти – відомості з одержаних відсотків за цими депозитами також було внесено некоректно.

Загалом відомості в декларації за 2020 рік нардепа відрізняються від достовірних на понад 3,75 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні