Український боксер хоче завершити свою кар'єру

0
Український боксер хоче завершити свою кар'єру
Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик (20 перемог, 13 нокаутів) поділився думками про майбутнє, пише Главком. Поєдинок з Тайсоном Ф'юрі може стати останнім у кар'єрі Олександра Усика. Український боксер хоче більше часу приділяти дітям.

«Я думаю про те, що хочу віддавати час для виховання своїх дітей, возити хлопців на тренування, бути з ними на тренуваннях, забирати з тренувань, спілкуватись з ними, возити їх у школу, допомагати їм у становленні.

Вони як раз починають свій шлях, 8-10 років хлопцям. З донею я по-іншому себе веду. Але мені не хочеться їхати і по пів року десь знаходитись. Зараз, коли останній табір був такий довгий, я вже більше думав про те, що пацани ростуть, а мене нема.

Через телефон, через відеозв'язок ти не можеш дати те, що ти повинен дати. Звичайно, що всьому є якась кінцева точка. У кар'єрі спортсмена вона також є. Я про це задумуюсь. Реально задумуюсь.

Я хочу ще жити після цього. І не ходити труситися чи записувати, що в мене завтра. Треба на все дивитись реально. Я бачу, що не такий старий, мені 35 років, але я бачу, що є ресурс, який закінчується. Не хочеться, щоб тебе мутузили потім.

Самообманом не можна займатись. Якщо ти розумієш, що молоді хлопці підходять, і в них швидкість краща, вони більш витривалі. Треба просто собі сказати: «Дружань, вибирай інший вид діяльності і трудись». Все», – сказав Усик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні