Хто порушить заборону вкоротить собі століття: яке свято відзначають 15 грудня

0
Хто порушить заборону вкоротить собі століття: яке свято відзначають 15 грудня
Святий Авакум був восьмим з дванадцяти менших пророків. Святе Писання, на жаль, не розповідає ні про його походження, ні про час життя. Згідно з однією з версій, він був сучасником пророка Єремії жив до вавилонського полону і помер за два роки до повернення юдеїв звідти, пише УНІАН.

Прикмети 15 грудня
птахи хохляться - до негоди;
дощ іде 15 грудня - погана погода буде 40 і 1 день;
багато інею і снігу, а земля промерзла - наступний рік буде врожайним;
ворони каркають - до хуртовини.

Що сьогодні не можна робити
У цей день заборонено стригти нігті і волосся - слов'яни вважали, що ті, хто порушить заборону, вкорочують собі століття. Також не можна підбирати незнайомі предмети на вулиці, важко працювати фізично і починати нові справи. У той же час, сьогодні краще не піддаватися ліні - знайдіть баланс і живіть помірно.

Що можна робити 15 грудня
Православна церква вважає, що цей день потрібно провести в мовчанні. Існує повір'я, нібито слова, сказані 15 грудня, можуть зруйнувати долю людини. Віруючі моляться Афанасію Печерському про зцілення хвороб і допомогу в справах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні