П'яний водій автомобіля на смерть збив людину та втік. ФОТО

0
П'яний водій автомобіля на смерть збив людину та втік. ФОТО
Як повідомляють у Патрульній поліції, на лінію "102" зателефонували очевидці. Свідки розповіли, що водій автомобіля Skoda збив пішохода та втік, пишуть Тернополяни.

"Інспектори негайно прибули на місце події, направили травмованого до лікарні та розпочали пошуки винуватця ДТП", – зазначили в управлінні.

Правоохоронцям вдалось встановити транспортний засіб кермувальника. Потрібний автомобіль знайшли на вулиці Северина Наливайка. За лічені хвилини встановили й водія.

Охоронці порядку поспілкувалися з ймовірним винуватцем ДТП та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотесту "Драгер". Результат виявися позитивним – прилад зафіксував 1.6 проміле.

Патрульні склали на чоловіка протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Як з'ясувалося пізніше, пішохід, якого збив кермувальник, від отриманих травм помер у лікарні. Всі обставини смертельної ДТП встановлюватиме слідство.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні