У Повітряних силах розповіли, куди рф може вдарити наступного разу

0
У Повітряних силах розповіли, куди рф може вдарити наступного разу
У разі наступної ракетної атаки росіян ціллю знову будуть об’єкти критичної інфраструктури України. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі інформаційного телемарафону, пише УНІАН.

"Зима вже прийшла в Україну, наступили морози. Відповідно, окупант і надалі атакуватиме саме об'єкти енергетики, бо таким чином хоче зламати український народ. Але цього досягти йому не вдасться", - розповів він.

За його словами, російська стратегічна авіація зараз розосереджена по різних аеродромах. Тактична - продовжує завдавати ударів на лінії зіткнення.

"Якщо вони запланували їх (ракетні удари - УНІАН), то дійсно будуть їх виконувати. Тому треба бути завжди готовими до будь-яких загроз", - підсумував Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні