Блогер, якого вважали вбитим, виявився живим. ФОТО

0
Блогер, якого вважали вбитим, виявився живим. ФОТО
Чеченський опозиційний блогер, який крнитикував Кадирова і про якого нещодавно повідомляли, що його вбили у Швеції - живий, пише Радіо Свобода.

За повідомленням видання, Тумсо Абдурахманов живий.

Відповідаючи на електронний лист Радіо Свобода із запитанням про стан і місце перебування Абдурахманова, Лоран Лафлер, речник Вищого регіонального суду Мюнхена, сказав, що той дав свідчення як свідок 8 листопада і що,"наскільки відомо суду, свідок, якого ви назвали, живий".

"Суд не має інформації про поточне місце перебування свідка", – додав він. Інших подробиць судового розгляду він не повідомив.

Слід зазначити, що Шведська поліція не коментувала вбивство чеченського блогера.

9 грудня Шведське радіо повідомило, що Абдурахманов планував надати свідчення щодо замаху на вбивство його брата. Судовий розгляд у справі про замах на вбивство, пов’язаний з Кадировим.

Тумсо Абдурахманов та його брат, правозахисник Мухаммад Абдурахманов з 2015 року живуть у Швеції, де попросили політичний притулок. 2 грудня вони перестали виходити на зв’язок. через що з’явилися повідомлення, що блогера могли вбити.

Відомий YouTube-блогер Тумсо Абдурахманов критикує Кадирова та пережив замах на життя у своїй квартирі у Швеції. Він змів обеззброїти нападника та викликати поліцію.

Замовників злочину не встановили, але на суді говорилося, що "сліди вказують на Грозний".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні