Через пожежу в будинку загинуло двоє людей на Рівненщині

0
Через пожежу в будинку загинуло двоє людей на Рівненщині
На Рівненщині двоє людей загинули внаслідок пожежі в будинку. Тіла загиблих виявили місцеві мешканці. Зазначається, що будинок був розташований на хуторі, за декілька кілометрів від села Біле. Наразі невідомо, що стало причиною пожежі, це з'ясовують спеціалісти.

Як повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини, пожежу в будинку неподалік села Біле Володимирецької громади місцеві мешканці помітили близько 10:30 у суботу, 10 грудня. Зазначається, що будинок був розташований на віддаленому хуторі за декілька кілометрів від села.

«Будинок було знищено вогнем. Громадяни виявили на місці пожежі тіла двох людей: господаря 1970 року народження та співмешканки 1974 року народження», – йдеться у повідомленні.

Судячи з фотографій, які опублікували рятувальники, вогонь вщент знищив будинок: на його місці практично нічого не залишилось.

Відомо, що рятувальників на місце не викликали. Наразі точні причини виникнення пожежі невідомі, їх з'ясовують спеціалісти.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні