Під час будинкових зборів чоловік влаштував стрілянину: загинули люди

0
Під час будинкових зборів чоловік влаштував стрілянину: загинули люди
На півночі Рима на зборах мешканців об’єднання управителів будинку 57-річний чоловік влаштував стрілянину, в результаті якої загинули троє людей, пише ТСН.

Трагедія трапилася 11 грудня на зборах членів об’єднання Valleverde, що налічує 200 людей та управляє будинком у районі водосховища Турано. За словами його очільниці Лучіани Чіорби, один із мешканців об’єднання не хотів платити за проживання та погрожував іншим жителям. Через цей конфлікт він влаштував стрілянину.

На місце події прибула поліція, яка затримала 57-річного стрільця Клаудіо Кампіті. Троє жінок від вогнепальних поранень померли на місці. Ще четверо людей отримали поранення, їх госпіталізували до лікарні.

Мер Рима Роберто Гуалтьєрі висловив співчуття у зв’язку із "дуже серйозним епізодом насильства" й анонсував скликання комітету з питань порядку та безпеки в понеділок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні