Коли рф може здійснити нову масовану атаку

0
Коли рф може здійснити нову масовану атаку
За спостереженнями Росія обстрілює Україну 1 раз на 2 тижні. На думку полковника запасу ЗСУ Романа Світана, окупанти можуть завдати ще кілька масованих ракетних ударів. Ціль воррга - критична інфраструктура.

Про це військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан розповів 24 каналу.

Він наголосив, що передислокація стратегічних бомбардувальників з аеродрому в Енгельсі після "бавовни" жодним чином не впливатиме на ухвалення рішень щодо здійснення нових масованих обстрілів. Втім, будуть складнощі із підготовкою та певних маршрутів руху ракет – вони можуть бути змінені. Ба більше, є велике питання у доцільності цих масованих ударів, якщо українська система протиповітряної оборони збиває понад 50% ракет.

"Це вже як політичне керівництво Росії ухвалить рішення. Вони можуть поставити завдання до нуля випустити всі ракети, які мають і військові виконають наказ", – зауважив полковник запасу ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні