Учасника відомого музичного гурту звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої. ФОТО

0
Учасника відомого музичного гурту звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої. ФОТО
Одного з солістів культового бойзбенду Backstreet Boys Ніка Картера звинуватили у зґвалтуванні, пише ТСН.

Так, дівчина з інвалідністю Шеннон Рут подала позов про сексуальні домагання проти Картера. Рут, якій зараз 39, розповіла, що коли їй було 17 років виконавець здійснив над нею наругу.

Інцидент стався 2001 року, коли Backstreet Boys перебували у концертному турі Black & Blue. Рут пригадує, що вона стояла у черзі за автографом в Tacoma Dome у Вашингтоні. Картер її помітив, вибрав з черги і запросив до свого автобуса.

Рут стверджує, що вона ані про що не здогадалася і пішла з кумиром. За словами жінки Картер, якому на той час був 21 рік, напоїв її рожевим напоєм, який назвав "VIP-соком" зі смаком алкоголю. Після цього артист нібито наказав їй стати на коліна, стягнув з себе штани і наполіг на тому, щоб вона зайнялася з ним оральним сексом. Рут стверджує, що він проінструктував її, як діяти, хоч вона плакала і просила цього не робити, пише Rolling Stone.

Після цього Картер зґвалтував 17-річну Рут. За словами жінки, Картер їй сказав, що їй ніхто не повірить, бо вона має інвалідність. У жінки аутизм та церебральний параліч. Окрім того, Рут стверджує, що Нік Картер заразив її вірусом папіломи людини.

"Останній 21 рік були сповнені болем, сум'яттям, розчаруванням, соромом і членошкідництвом, які є прямим результатом того, що Нік Картер зґвалтував мене. Незважаючи на те, що я аутистка і живу з церебральним паралічем, я вважаю, що ніщо не вплинуло на мене сильніше... ніж те, що зробив зі мною він", - прокоментувала Рут.

Також жінка зізналася, що коли сказала Картеру про намір оприлюднити цю історію, він її залякав. Дівчина своєю чергою вимагає, щоб Картер заплатив їй 30 мільйонів доларів моральної компенсації.

Своєю чергою, Нік Картер вже відреагував на звинувачення, висунуті проти нього Шеннон Рут. Адвокат артиста назвав всі звинувачення безпідставними:

"Ця заява про інцидент не лише юридично необґрунтована, а й зовсім не відповідає дійсності. На жаль, протягом кількох років пані Рут маніпулювали, щоб вона висувала неправдиві звинувачення щодо Ніка, і ці звинувачення весь цей час неодноразово змінювалися", - зазначив адвокат Картера.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні