--> Які автомобілі купують українці під час війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які автомобілі купують українці під час війни

0
Які автомобілі купують українці під час війни
Протягом листопада українці придбали та зареєстрували 1,447 тис. авто на акумуляторних джерелах живлення. У порівнянні з листопадом минулого року, попит на електричні авто виріс майже на 60%, пише УНІАН.

Як повідомили в прес-службі "Укравтопрому", порівняно з попереднім місяцем, поповнення парку електромобілів сповільнилося, від жовтневого результату відставання склало 10%.

Відзначається, що найпопулярнішим електрокаром в Україні залишається Nissan Leaf. За місяць українську реєстрацію отримали 248 таких авто.

Другий результат у Volkswagen ID.4 – 207 одиниць. На третьому місці Tesla Model 3 – 129 одиниць. Четверта за популярністю модель - Volkswagen e-Golf - 84 одиниці. Замикає ТОП-п'ятірку ринку електромобілів - Tesla Model Y, в заліку якої 75 реєстрацій в листопаді", минулого місяця в Україні було зареєстровано 64 одиниці електричних комерційних авто. У цьому сегменті першість за Renault Kangoo Z. E. - 30 одиниць.

"Всього з початку року свою першу реєстрацію в Україні пройшли понад 12 тис.авто на акумуляторних джерелах живлення, що в півтора раза більше, ніж за аналогічний період 2021 року", - підсумували в "Укравтопромі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні