Росіянин, який з кулемета розстріляв своїх поліцейських заявив, що переплутав їх з українцями

0
Росіянин, який з кулемета розстріляв своїх поліцейських заявив, що переплутав їх з українцями
В Росії спіймали та затримали військового, який з кулемета відкрив вогонь по співробітниках поліції. Ним виявився найманець з приватної військової компанії Вагнера. Про це повідомляють пропагандистські російські "РІА Новости".

Військовий, який 6 грудня біля Новошахтинську Ростовської області відкрив вогонь по поліції, заявив, що не тікав з позицій, а відстав від своїх товаришів по службі. Коли побачив правоохоронців, то переплутав їх з українськими військовими, тому й обстріляв з кулемета.

"Підозрюваний в обстрілі поліцейських у Новошахтинську заявив у суді, що відкрив вогонь, бо думав, що це українці. Він також сказав, що служив у групі "Вагнер". Ніколіна заарештовано", - сказано у повідомленні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні