Якою буде погода в Україні на Новий Рік

0
Якою буде погода в Україні на Новий Рік
За даними сайту “Гісметео”, у першій половині грудня нас очікує потепління. Воно триватиме з 10 по 14 грудня. Температура буде підійматися до +10 із дощами, пише Час Дій.

"А вже через тиждень після потепління почнеться перше справжнє зимове похолодання із серйозними “мінусами”. Синоптики очікують кульмінацію зимової погоди на Різдво 25 грудня. Температура знизиться до -10", - йдеться у повідомленні.

Одразу після Різдва стовпчик термометра повернеться у межі 0. Тож погода на Новий рік швидше за все буде такою ж, як і торік – лагідною та не сніжною.

Так, 31 грудня очікуємо -1, а 1-го січня плануємо побачити 0 градусів. “Різдвяне” похолодання буде переважно сонячним, тож насолодимося ми не хрумтячим сніжком, а слизьким асфальтом. А після сніг буде йти переважно з дощем і швидко танутиме.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні