«Війна може закінчитися і завтра»: у кремлі зробили цинічну заяву

0
«Війна може закінчитися і завтра»: у кремлі зробили цинічну заяву
Після зроблених заяв Путіна напередодні його спікер виступив із черговою цинічною тезою, пише ТСН.

Диктатор РФ Володимир Путін 7 грудня заявив, що війна в Україні, яку вони називають так званою "спецоперацією", може стати "тривалим процесом". Але його слова пояснив спікер Дмитро Пєсков, який каже, що "конфлікт може закінчитися і завтра", але є умова.

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Втім, речник Путіна традиційно цинічно переклав відповідальність за завершення війни з Росії, яка і почала бомбити Україну і вбивати мирних людей, на Київ. Пєсков заявив, що для закінчення війни начебто має бути бажання президента Зеленського, таким чином натякнувши на те, що Україна повинна піти на терористичні умови Кремля.

"Тут можна розмірковувати до посиніння. Зеленський знає, коли це все може закінчитися. Це може закінчитися завтра, якщо буде бажання", – видав Пєсков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні