--> На Львівщині потяг переїхав автомобіль: загинуло двоє людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині потяг переїхав автомобіль: загинуло двоє людей

0
На Львівщині потяг переїхав автомобіль: загинуло двоє людей
На Львівщині внаслідок зіткнення легковика та локомотива двоє осіб загинуло, ще двоє травмовано.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Як встановили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, трагедія сталась через те, що 20-річний водій автомобіля «БМВ» грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху, зокрема, в частині проїзду залізничних переїздів.
Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 жовтня близько 00:30 у селі Оброшине Львівського району.

Так, при проїзді регульованого залізничного переїзду, на якому в цей час був увімкнений заборонений сигнал світлофора, а також проігнорувавши дорожній знак «Стоп», водій «БМВ» не зупинив свій транспортний засіб та не надав переваги в русі локомотиву, що призвело до їх зіткнення, внаслідок чого від отриманих травм на місці події загинули двоє пасажирів легковика віком 20 та 21 рік. Водій автомобіля та третій його пасажир віком 19 років з тілесними ушкодженнями були доставлені у реанімацію. Усі потерпілі – чоловіки, мешканці Львівського району.

Слідчі повідомили водію «БМВ» про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні