--> Стало відомо, які території ЗСУ можуть повернути до Нового Року | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, які території ЗСУ можуть повернути до Нового Року

0
Стало відомо, які території ЗСУ можуть повернути до Нового Року
Сили оборони мають стратегічну перевагу над російськими війська і до Нового року можуть почати звільняти окуповані території Херсонської та Запорізької областей і, ймовірно, Криму.

Таку думку 24 каналу розповів полковник запасу ЗСУ, військовий експерт, льотчик-інструктор Роман Світан.

Він зазначає, що в разі другого успішного удару по Кримському мосту угруповання російських окупантів на Херсонщині та на півосторові опиниться фактично у "котлі". Окрім цього, він вважає, що україснькі військові зараз можуть бити по логістичному ланцюжку поблизу адмінмежі між Херсонщиною та Кримом.

"В нас дуже хороші стратегічні позиції. Тож Запорізьку, Херсонську та, можливо, Крим ми вже можемо почати звільняти ще до Нового року. Принаймні, можемо упродовж грудня підійти до Криму – до одного з переходів до Арабатської стрілки, Чонгару чи Перекопу", – вважає Світан.

На його думку, далі ЗСУ можуть рухатися з-під Сватового в бік Щастя, що допоможе визволити північ Луганщини з подальшим виходом на Луганськ. А далі, як гадає військовий експерт, потрібно рухатися в бік Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні