Маша Єфросініна вперше прокоментувала мовний скандал: «Я облажалась»

1
Маша Єфросініна вперше прокоментувала мовний скандал: «Я облажалась»
Після початку повномасштабної війни в Україні Маша Єфросініна та Оля Полякова опинилися за кордоном. Обидві евакуювали своїх любих дітей від небезпеки, залишивши чоловіків в Україні.

Коли мережею почало широко розповсюджуватися контент з приводу мовного питання, дісталося обидвом зіркам, адже вони ведуть своє ток-шоу “Дорослі дівчата” російською. Єфросініна і Полякова дали відповідь. Мовляв, не будуть переходити на українську, так як це не їхня рідна мова і вони не зможуть бути справжніми в кадрі.

Скандал вибухнув миттєво. Зокрема зірок активно хейтили та критикували не тільки глядачі, але й колеги. Згодом Оля та Маша повідомили, що записали випуск, в якому прозвучала ця думка ще в березні, коли не усвідомлювали масштаб проблеми. Втім, знаменитостей досі критикують та не дають їм спокою через сказане.

Нещодавно Єфросініна дала ексклюзивне інтерв’ю Раміні Есхакзай, в якому вперше розповіла, що думає про цю ситуацію.

“Я ОБЛАЖАЛАСЬ. ЯКБИ ТОДІ БУЛА В УКРАЇНІ, ТО, МАБУТЬ, ТАК НЕ СКАЗАЛА. І ТОДІ РОБИЛА ЦЕЙ ВИПУСК ЩЕ ДІЙСНО В УСВІДОМЛЕННІ ТОГО, ЩО “ДОРОСЛИХ ДІВЧАТОК” ЛЮБЛЯТЬ ЗА ЧЕСНІСТЬ. ОТ МИ ТАКІ, ЯК Є. Я АБСОЛЮТНО НАЇВНО ПОДУМАЛА, ЩО ЦЯ ЧЕСНІСТЬ ТАК САМО БУДЕ СПРИЙНЯТА, ЯК БУДЬ-ЯКА, ЯКУ МИ ГОВОРИЛИ”, – ВІДВЕРТО ЗІЗНАЛАСЯ МАША.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні