В рф військовий розстріляв поліцейських: місто в паніці

0
В рф військовий розстріляв поліцейських: місто в паніці
У місті Новошахтинськ, що у Ростовській області росії, оголосили у розшук чоловіка, який відкрив вогонь з кулемета по поліцейських. Один з представників правоохоронних органів поранений, пише Телеграф.

Як у вівторок, 6 грудня, повідомляють росЗМІ, розшукуваний у Новошахтинську чоловік відкрив стрілянину, коли його намагалися затримати поліцейські. Це сталося у момент, коли копи прочісували лісові місцевість і раптово помітили у лісі чоловіка у балаклаві, камуфляжі та зі зброєю. Останній, побачивши представників правоохоронних органів, одразу почав стріляти, після чого втік.

В результаті стрілянини вогнепальне поранення у таз отримав один із поліцейських. Чоловіка госпіталізували до медичного закладу.

Зараз дезертира розшукують по всім прилеглим районам міста. Оголошено план-перехоплення "Сирена".

Решті співробітників поліції вже наказали озброїтися автоматами та одягнути бронежилети. Мешканців просять сидіти вдома та не з'являтися на вулиці. У місті закривають дитячі садки та виїзд. Подекуди чути поодинокі постріли.

Варто відзначити, що, судячи з непідтверджених даних, що чоловік у камуфляжі може бути російським військовослужбовцем, який брав участь у війні проти України, однак самовільно залишив зону бойових дій, прихопивши із собою зброю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні