--> Росія хоче повністю анексувати Білорусь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія хоче повністю анексувати Білорусь

0
Росія хоче повністю анексувати Білорусь
В оточенні президента РФ Володимира Путіна вже не вірять у перемогу у війні проти України, тож підготували запасний "переможний" план. Цей план полягає в анексії Білорусі, пише Обозреватель.

Про це, посилаючись на джерела в українській військовій розвідці, розповів шеф-редактор OBOZREVATEL Орест Сохар у своєму Telegram-каналі "Орестократія".

"Лукашенку варто занепокоїтися", – зазначив він.

За словами журналіста, російські "гієни перемоги" на чолі із секретарем Радбезу РФ Миколою Патрушевим задумали включити Білорусь до складу Росії.

Суть їхнього плану полягає в тому, що російські спецслужби під прапором України здійснять у Мінську спробу держперевороту.

"Легенда вже є: українські "нацисти" спільно з білоруською "агентурою" хочуть використати Білорусь як новий плацдарм для війни з Росією. "Доблесна" російська армія разом із вірними їй військами бульбашів знищують "неонацистських найманців" і рятують народ Білорусі від поневолення "неонацистами" та НАТО", – розповів Орест Сохар.

У результаті виникнуть "супутні втрати" у вигляді фізичного усунення нелегітимного президента Білорусі Олександра Лукашенка нібито українською диверсійною групою.

На чолі Білорусі замість Лукашенка буде поставлений лояльний Москві фігурант, наприклад, секретар Ради безпеки Олександр Вольфович. Він має зачистити залишки нелояльних до РФ елементів та проведе референдум Росії, як це було в Криму.

"Цей план вже запущено до реалізації. Голову МЗС республіки Макея, який був контактом Лукашенка на Заході, відправили на той світ. Зараз вивчається реакція Лукашенка на останні події. Пручатиметься – сценарій прискорять", – розповів шеф-редактор OBOZREVATEL.

За його словами, все це дасть Росії хороший мобілізаційний ресурс і плацдарм для можливого наступу на Україну з півночі – Лукашенко поки що не дає "ходу" такому сценарію.

Крім того, керівництво РФ отримає "перемогу", яку можна буде "згодувати" російським обивателям перед виборами 2024 року. Анексія Білорусі надасть путінському режиму певну підтримку та перекриє поразку в Україні, як і у випадку з Кримом.

Москва отримає можливість вийти з війни, "зберігши ботокс" на "обличчі" Путіна, додав Орест Сохар. Так, отримавши Білорусь, РФ зможе торгуватися із Заходом щодо виведення військ із частини території України (без Криму) в обмін на мир та визнання анексії.

"Російським "турбопатріотам" пояснять, що всі цілі спецоперації досягнуті, росіян врятовано від підступного НАТО. Усе красиво на папері, але ми вже знаємо, як легко ламаються ці плани. Лукашенко хоч і загнаний щур, але хитрий і завбачливий. А для нас ця історія важлива, оскільки показує: навіть Путін зі своєю челяддю вже зрозуміли неминучість своєї поразки, а тому поспіхом шукають запасні шляхи відступу", – пише шеф-редактор OBOZREVATEL.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні