Коли і звідки росіяни можуть здійснити повномасштабний наступ

0
Коли і звідки росіяни можуть здійснити повномасштабний наступ
Російському командуванню потрібно продовжувати мобілізацію і накопичувати живу силу, аби наступати з території Білорусі - для цього ще потрібен час.

Про це сказав офіцер ЗСУ Ігор Лапін в ефірі "Еспресо".

"Я не думаю, що наступ буде раніше лютого, якщо вони хочуть дійсно наступ, а не фейк рух. Росіянам потрібно продовжувати мобілізацію і накопичувати живу силу. Ба більше, є певні труднощі з технікою. У Лукашенка запас техніки не такий великий", - сказав Лапін.

Він також додав, що не вірить у потужність потенціалу армії Білорусі. На думку офіцура ЗСУ, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко "не сильно захоче свої багнети, на яких тримається його влада, відправити в м'ясорубку в Україну".

"Це фактор, який може стримати Лукашенка. Є інформація від побратимів з Білорусі, що Лукашенко боїться видавати зброю і робити велику мобілізацію, бо ця зброя може бути повернута не проти України. Майданчик для росіян він надавав, надає і буде надавати", - підсумував офіцер.

Додамо, що у Росії створюють єдину електронну базу даних військовозобов'язаних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні