У Польщі загорів будинок, де жили понад 30 українців. ФОТО

0
У Польщі загорів будинок, де жили понад 30 українців. ФОТО
У північній частині Польщі у Вжесьцє поблизу міста Слупськ згорів будинок, у якому проживали більше 30 українців. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав, проте будівля була ущент знищена - жити там зараз неможливо, пише ua.news.

За даними поліції, пожежа виникла у господарському будинку, який був перероблений для проживання громадян України. У ньому мешкало 33 особи, з яких 31 було евакуйовано після загоряння. Ще двох осіб в момент пожежі не було в будинку. До гасіння залучили 15 рятувальних бригад.

Слідство у справі пожежі почала поліція міста Слупська.

Місцева влада забезпечила потерпілих українців теплим одягом і продуктами першої необхідності. Власник будівлі, де мешкали наші співвітчизники, надав їм тимчасове житло. А консульство України у Гданську також надає всесторонню допомогу і підтримку постраждалим громадянам України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні