Рф у цивільних вантажівках перекидає техніку до прикордонної області

0
Рф у цивільних вантажівках перекидає техніку до прикордонної області
Після окупації Маріуполя ворогом, він перетворився на артерію з постачання різного озброєння до Криму, Херсонщини та Донеччини. Трафік на цьому напрямку такий шалений, що з в'їзду до Маріуполя з боку Росії та до виїзду з міста у будь-який напрямок – щільний затор, пише 24 канал.

Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, найменш навантажений напрямок у бік Донецька, найбільш – у бік Запоріжжя, тобто в напрямку Криму.

Він зазначив, що на цих шляхах шалені черги, багато вантажівок.

"Що найгірше, значну кількість військової техніки та боєкомплектів окупанти почали перевозити цивільними автівками, фурами, аби не привертати уваги. Але через цей потік наші джерела бачать, що там відбувається", – наголосив радник.

Андрущенко зауважив, що минулого тижня найбільш військово навантаженим був напрямок у місто Пологи.

"Однак там щось таке відбувається, що навіть обладнання з військового шпиталю звідти перевезли вже до Маріуполя", – розповів він.

Радник міського голови Маріуполя зазначив, що з п'ятниці відбувається переміщення техніки вже на Донецький напрямок. У вантажівках, які йдуть з Росії перевозяться військові, а також паливо, боєкомплекти.

"Це не внутрішні переміщення тих, хто був відведений з Херсону, – це нові постачання. І зараз здебільше на північ Донецької області", – наголосив Андрющенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні