Рф продовжує перекидати військовослужбовців до Білорусі: чи існує загроза

0
Рф продовжує перекидати військовослужбовців до Білорусі: чи існує загроза
Останнім часом російський генералітет зачастив на територію Білорусі. Дедалі більше представників генерального штабу ЗС рф прибуває з так званими інспекціями для того, щоб перевірити перебіг підготовки мобілізованих росіян на полігонах, військових частинах Білорусі.

Про це в ефірі телеканалу Freeдом розповів опозиціонер, представник Об'єднаного перехідного уряду Білорусі Павло Латушко, – повідомляє ТСН.

«Ми знаємо, що зараз переповнені білоруські полігони, військові частини саме російськими військовослужбовцями, які проходять відповідну підготовку. За різними даними, їхня кількість досягла вже близько 15 тисяч осіб. Говорити про те, що ці військовослужбовці рф готові були б увійти на територію України – швидше не варто, тому що вони не є ударним угрупованням і тією силою, яка здатна до подібних дій. По-перше, вони не мають досвіду, а по-друге, – це не якісь спеціальні війська, які могли б ефективно наступати. І знову ж таки немає відповідної зброї. Можливо, йде підготовка до якихось масштабних дій. Такими масштабними діями можуть бути військові навчання, які планує провести путін на території Білорусі за згодою лукашенка у найближчі місяці», – пояснив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні