Який вигляд мають бункери путіна

0
 Який вигляд мають бункери путіна
Російський президент Володимир Путін набудував собі підземних палаців з цілими містами, де є автономне очищення повітря, автономна подача води, обладнані медичні пункти, лікарні.

Про це в ефірі телемарафону розповів російський опозиційний політик Геннадій Гудков.

Секретні бункери – це не бункери, а цілі підземні міста. Мені розповідали давно, не вірив, навіть хотілося туди потрапити. Це підземне місто, величезна гігантська порожнеча у землі на великій глибині. Чи там не з електротранспортом, бо там не дійдеш пішки. Ось там підземне місто на кілька десятків тисяч людей, що розташоване на глибині скельних порід. Бункери, які поряд із Москвою, з'єднані. Там є підземне метро, є пункт ведення ядерної війни на глибині 150-170 метрів, ну може бути на глибині 200 метрів типу бетонного такого гігантського виду яйця, підвішеного на амортизаторах, щоб у разі ядерного вибуху зберігав свою функціональну здатність управління військами. У палаці в Геленджику є бункер прямо всередині скелі. Звичайно, всі ці бункери існують, вони досить укріплені, там є система автономного очищення повітря, автономної подачі води, якісь захисні механізми, там обладнані медичні пункти, лікарні. Тобто це такі собі підземні селища, які здатні захистити на роки десятки тисяч людей", - розповів Гудков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні