--> Що з напоїв краще замовити до суші та ролів* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що з напоїв краще замовити до суші та ролів*

0
-2
Що з напоїв краще замовити до суші та ролів*
Здається, що з кожним роком в Україні тільки зростає попит на японську кухню. Доволі велика кількість людей хоча б раз на місяць використовують таку послугу, як доставка суші Чернівці або інше місто. Але при цьому все ще залишаються люди, які не дуже добре розбираються у цій страві та не дуже добре розуміють, які саме напої будуть з нею гармонічно поєднуватися. Тому розгляньмо, що з напоїв краще замовити до ролів.

Безалкогольні напої: що саме слід вибрати

Оскільки доволі багато людей замовляють суші в офіс, замовлення алкогольних напоїв може бути недоречним. Тому в першу чергу подивимось, що з безалкогольних напоїв можна вибрати.

Можливо для когось це буде здаватися доволі дивним, але напій, якій краще за все поєднується зі стравою – це чай. Звичайно, це не дешевий чорний чай з пакетика, а заварний чай, який приготували по всім правилам. В іншому випадку він ніяк не допоможе розкрити смак ролів. Особливо, якщо ви виберете чай з хімічними фруктовими ароматами.

Якщо ви хочете, щоб суші повністю розкрили свій потенціал, не потрібно одразу запивати кожен шматочок чаєм. Напій рекомендують вживати вже після того, як ви повністю з’їсте свою порцію. Крім цього, потрібно повністю відмовитися від додавання цукру чи його замінників до напою. Навіть однієї ложки буде достатньо, щоб зіпсувати смакові якості. Якщо повернутися до джерел та подивитися на досвід Японії, то там використовують виключно зелений чай. Але якщо ви його не дуже полюбляєте, краще зверніть увагу на натуральні трав’яні чаї або на класичний чорний.

Серед інших безалкогольних напоїв слід відзначити мінеральну воду, безалкогольне пиво та фреші. А от від солодкої, газованої води краще відмовитись. Як і від кави. Вони мають занадто насичений смак, який не дасть можливості насолодитися стравою. З іншого боку, таке поєднання подобається доволі великій кількості людей. Тому ви можете прийняти рішення для себе.

Алкогольні напої: що краще замовити до суші



Якщо розглядати алкогольні напої, то найбільш популярними варіантами є:

  • Звичайне та ігристе вино.

  • Пиво.

  • Саке.



Причому перші два варіанти мають попит в Україні, тим часом як останній частіше подають саме у Японії. У нас саке не настільки поширене. Крім цього, слід враховувати, що це міцний алкоголь, який сподобається далеко не кожному. Тому, якщо ви ніколи раніше не замовляли суші з саке, краще вибрати щось більш типове.

Мабуть, вибір пива ні для кого не став несподіванкою. І це не дивно, адже одним з головним інгредієнтів страви є риба чи морепродукти. А вони дуже добре гармонують з пивом. Але при цьому слід обирати світлі сорти напою, які не мають сильної гіркоти. Перед тим, як пити, пиво слід остудити, тоді воно буде набагато смачнішим.

Якщо ви хочете замовити вино, то слід відати перевагу сухим чи полу сухим сортам. Вони також не мають бути надто міцними. Замовити смачні роли з напоями можна за посиланням https://la.ua/chernivtsy/sushi/.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні