Астролог назвав дату, коли українцям буде дуже важко

0
Астролог назвав дату, коли українцям буде дуже важко
Астролог Дмитро Уранус заявив, що Росія поки не зупиниться на досягнутому. Вона продовжить бомбити Україну, пише УНІАН.

За словами експерта, дата близько 1 січня 2023 року дуже символічна. Плюс-мінус місяць від цієї дати - це буде період максимального страждання людей в Україні.

"Рекомендую зробити запаси їжі і води. Якщо є можливість покинути великі міста, виїхати в ЄС, або в село, в приватний будинок, де є вода і тепло - не тягніть. Зима для людей в Україні буде дуже важкою", - написав Уранус.

Він додав, що 8 грудня відбудеться протистояння Марса. У грудні планета бога війни максимально зближується з Землею. Чим ближче Марс, тим сильніше енергія бога війни проникає в уми людей.

"Зараз Марс втягує на свою орбіту все більше і більше людей, збираючи свої криваві жертви. Мобілізація в Росії продовжиться в грудні і січні, і число загиблих значно зросте. І саме в день протистояння Марса відбудеться повня, і Місяць своїм диском покриє Марс. Таке явище буває вкрай рідко. Що це означає? Однозначно Марс втягне в цю війну ще більше людей. На фронті може бути посилення боїв. Земля до того моменту промерзне і можна буде проводити наступи", - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні