--> Росія намагається досягти паузи на фронті будь-якою ціною - Резніков | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія намагається досягти паузи на фронті будь-якою ціною - Резніков

0
Росія намагається досягти паузи на фронті будь-якою ціною - Резніков
Росія має ще значні ресурси для ведення війни, але все більше ознак, що їй потрібен час, що відновити сили. Про це міністр оборони України Олексій Резніков заявив 1 грудня під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, організованого фондом Арсенія Яценюка Open Ukraine.

За словами міністра оборони, перемога "не забариться, якщо ми зберігатимемо єдність і стійкість".

"Попереду – важкі місяці. Ворог ще має значні ресурси, але все більше ознак, що йому потрібна пауза за будь-яку ціну. Це найкращий доказ, що наша перемога не забариться, якщо ми зберігатимемо єдність і стійкість. Якщо вільний світ буде стійким і єдиним у прагненні зупинити зло, так і станеться”, – сказав він.

Резніков додав, що ще дев'ять місяців тому російські війська перебували за 20 кілометрів від центру Києва. Але завдяки стійкості українського народу, мужності армії та підтримці західних партнерів України вистояла та вже звільнила половину тимчасово окупованих росіянами територій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні