--> У Генштабі розповіли, на які напрямки Білорусь може перекинути свої війська | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Генштабі розповіли, на які напрямки Білорусь може перекинути свої війська

0
У Генштабі розповіли, на які напрямки Білорусь може перекинути свої війська
Росія та Білорусь продовжує спільне розгортання угруповання військ на білоруській території, які можуть залучити на Волинському та Поліському напрямках, пише ТСН.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу.

За його словами, наразі у Білорусі приймають та проводять підготовку мобілізованих росіян.

"На території республіки Білорусь тривають заходи розгортання регіонального угруповання військ так званої союзної держави, яке може діяти у Волинському та Поліському операційних районах. Відповідними силовими відомствами та органами місцевого самоврядування республіки Білорусь проводяться заходи із підготовки та приймання російського військового контингенту з числа мобілізованих на території РФ осіб. Так, наразі триває уточнення місць для розміщення особового складу", - висловився Громов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні