--> Росіяни перетворили Джанкой у Криму в найбільшу свою військову базу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни перетворили Джанкой у Криму в найбільшу свою військову базу

0
Росіяни перетворили Джанкой у Криму в найбільшу свою військову базу
Окуповане місто Джанкой та прилеглі території перетворилися на найбільшу військову базу противника у Криму.

Росіяни утримують резерви на півночі Криму, щоб посилити свої угруповання в Херсонській та Запорізькій областях, повідомив Генштаб Збройних сил України 1 грудня.

За даними розвідки, у польовому парку в районі населеного пункту Медведівка розташовано приблизно 750 одиниць озброєння та техніки.

Сьогодні Міноборони росії показало відео, з якого зрозуміло, що росіяни переміщують Су-25 з бази в Джанкої до аеродрому Гвардійське під Сімферополем. У такий спосіб літаки виводять із зони можливого ураження засобами української армії.

Окупанти бояться, що їх вже дістають в Джанкої, повідомив у Телеграм український військовий журналіст Андрій Цаплієнко і додав відповідні скріншоти.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому місті Джанкой, що у Криму, окупанти облаштували полігон для проведення стрільб на території Калинівського регіонального ландшафтного парку. Про це інформує Міністерство оборони України.

Також у населеному пункті Новопетриківка, що на Донеччині, зафіксували ворожі тактичні навчання та виконання вправ зі стрілецькою зброєю.

Разом з тим у період з 22 по 23 листопада у населеному пункті Старомлинівка всі цивільні будинки були заселені мобілізованими загарбниками, — йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні