--> Якою буде погода в грудні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якою буде погода в грудні

0
Якою буде погода в грудні
Грудень з першого дня приніс зимову погоду в Україну, загалом місяць буде багатий на опади, але в основному, це будуть дощ та мокрий сніг. Невеликі та помірні снігопади прогнозуються лише в окремі дні.

Такий прогноз дає народний синоптик Станіслав Щедрін, пише ТСН.ua.

"У виняткові дні прийде невеликий і помірний сніг, на півдні з дощем, а ось вже друга та перша половина третьої декади грудня має бути відносно теплою - майже по всій країні температура коливатиметься в межах від -1° до +6° вночі та до + 4+8° вдень", - зазначив він.

За словами синоптика, традиційно, грудень буде найтеплішим місяцем зими. У першу декаду стовпчики термометрів показуватимуть вдень від -5 до +2 градусів, вночі прогнозується 2-14 градусів морозу.

Ближче до Нового року похолодає, але трохи - вночі очікується +2 -4 градуси, а вдень - +3 -3. Можливий мокрий сніг. Січень за попередніми прогнозами, принесе в Україну снігопади та хуртовини, у південних областях будуть сильні дощі та мокрий сніг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні