--> Уже ведеться підготовка до трибуналу над путіним - Офіс Президента | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Уже ведеться підготовка до трибуналу над путіним - Офіс Президента

0
Уже ведеться підготовка до трибуналу над путіним - Офіс Президента
Зустріч міністрів юстиції країн G7, на якій обговорять розслідування злочинів російських військових в Україні, свідчить про підготовку до трибуналу над Володимиром Путіним та його спільниками.

Як розповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, запущено глобальний процес юридичної відповідальності за масові вбивства українців росіянами. За його словами, Росія вже скрізь ізгой, вона буквально "виводиться за дужки Європейського співтовариства у цілому". "Наступний етап надзвичайно важливий. Це, безумовно, консультації міністрів юстиції ключових країн, в тому числі США і Великобританії. Ці країни визначать юридичну канву, по якій Росія обов'язково пройде, – зазначив Подоляк. – І при цьому Путін виходить і хіхікає, продовжує хіхікати та розповідати про те, що він буде далі виконувати всі цілі "спеціальне військової операції"... Ось цей хіхікаючий суб'єкт обов'язково повинен пройти через нестерпну процедуру судових процесів й у рамках спеціального трибуналу".

Радник голови ОПУ назвав Путіна "царем, який управляє Росією методами брутального насильника": "Він спочатку зґвалтував власну країну, а тепер прийшов зґвалтувати Європу через Україну... Все це має пройти через обов'язкову процедуру децаризації Російської Федерації. Військові злочинці обов'язково будуть покарані у повному обсязі".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні