--> У Повітряних силах попередили українців про небезпеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Повітряних силах попередили українців про небезпеку

0
У Повітряних силах попередили українців про небезпеку
Ймовірність ракетних ударів з боку росіян по Україні залишається, але Повітряні сили Збройних сил України готові їх відбивати.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі інформаційного телемарафону, пише УНІАН.

"Вже минуло вісім днів, відколи був завданий ракетний удар 23 листопада. Тому зберігаємо спокій. Зрозуміло, що імовірність є, вона буде, ворог не відмовився від таких намірів. Але зрозуміло, що Повітряні сили, Збройні сили будуть робити все для того, щоб зменшити наслідки цих обстрілів, а саме - відбивати повітряну агресію ворога", - сказав він.

За його словами, авіаційна активність ворога на сьогодні збільшилася у порівнянні з ситуацією, що була минулими вихідними.

Також він додав, що українські льотчики щодня знищують протиповітряну оборону противника та підтримуючі бойові дії наземних військ на фронтах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні