--> Війна в Україні може тривати до 2024 року: причина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Війна в Україні може тривати до 2024 року: причина

0
Війна в Україні може тривати до 2024 року: причина
Війна в Україні може тривати до 2024 року. Саме в той рік пройдуть президентські вибори в Україні, Росії та США, повідомив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

“Затягування війни – одна з версій того, що всім буде вигідно перемогу підтягнути ближче до 2024 року. Що ж до Росії – ніхто, крім деяких країн, – не зацікавлений у збереженні її на геополітичній карті світу. Саме тому її послаблюють нашими руками, цією війною. Китай і США, можливо, тоді будуть правити світом. Але те, що США хоче опустити РФ на рівень третіх країн – 100%”, – розповів Олег Жданов.

Також він додав, що наступним етапом перемоги України над Росією може стати захід на територію РФ НАТО та утримання під контролем ядерного арсеналу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні