--> Росія планує кілька масових атак по Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія планує кілька масових атак по Україні

0
Росія планує кілька масових атак по Україні
Росія планує кілька "досить великих повітряних атак" по Україні, розповів в ефірі Sky News аналітик Королівського інституту оборонних досліджень (RUSI) Майкл Кларк, пише УНІАН.

Кларк зауважив повітряну активність на російських аеродромах останніми днями, про що вже пишуть в соцмережах і що підтверджують супутникові дані.

Також, за словами аналітика, російські війська облаштували оборону в Херсонській області і підготувалися до боїв взимку.

Паралельно йдуть бої біля Бахмута, де ворог коштом великих втрат серед своїх мобілізованих намагається рухатися вперед. Кларк додав, що це єдина ділянка на лінії фронту, де росіяни, ймовірно, домагаються мінімальних успіхів.

За даними української розвідки, Росія наразі готується до нових ударів по Україні. 28 листопада у Повітряних силах ЗСУ розповіли про високу авіаційну активність літаків Російської Федерації на півночі, півдні та сході.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні