--> Росіяни зможуть спробувати піти у наступ у найближчі два тижні: напрямок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни зможуть спробувати піти у наступ у найближчі два тижні: напрямок

0
Росіяни зможуть спробувати піти у наступ у найближчі два тижні: напрямок
Внаслідок перших серйозних морозів, які, за прогнозами синтптиків, настануть у найближчі тиждень-два, ґрунт стане прохідним для військової техніки, тому росіяни зможуть спробувати піти у наступ, пише ТСН.

Про це заявив військовий експерт Юрій Федоров.

Експерт не виключає, що окупанти спробують посилити наступ на Донецькому напрямку. А про плани ЗСУ йому нічого невідомо, проте Федоров не виключає, що українська армія також вдасться до наступальних дій.

"Морози скують землю і вже вона буде цілком прохідна, ґрунт, для колісної техніки, я вже не кажу про гусеничну. І та, і інша сторона, мабуть, робитимуть наступальні операції. Для початку можна цілком припустити посилення дій російських військ на Донецькому фронті. А щодо ЗСУ, тут робити прогнози набагато важче. Тому що ми не знаємо планів Генштабу ЗСУ і це добре. Такі плани потрібно тримати в секреті доти, доки починати їх реалізовувати на практиці", — сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні