--> Чоловік задушив пенсіонерку заради двох тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік задушив пенсіонерку заради двох тисяч гривень

0
Чоловік задушив пенсіонерку заради двох тисяч гривень
У Києві чоловік під видом благодійника пограбував та задушив пенсіонерку – йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Києва на Facebook-сторінці.

Про виявлену без ознак життя та зі слідами насильства 83-річну бабусю повідомила поліції її внучка, яка почала бити на сполох через те, що старенька не відповідала на дзвінки. Правоохоронці, які приїхали на місце злочину з'ясували, що з квартири зникли особисті речі померлої, а смерть настала внаслідок механічної асфіксії.

Після розслідування з'явилася інформація, що до померлої періодично приходив чоловік 1993 року народження, який буцім-то допомагав їй по господарству, чим увійшов у довіру до старенької.

"Під час чергового візиту чоловік вирішив обікрасти пенсіонерку, однак та почала кликати на допомогу, через що він почав душити жінку подушкою. Зрозумівши, що власниця оселі померла, зловмисник зняв з неї сережки, забрав мобільний телефон, телевізор, банківську картку і зачинив її у квартирі, забравши ключі. За награбоване порушник отримав у ломбарді 2000 гривень", - розповіли у поліції.

Зазначається, що раніше злочинець уже був судимий за подібні злочини, наразі його тримають під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні