--> Стало відомо, скільки ракет рф готова випустити на Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, скільки ракет рф готова випустити на Україну

0
Стало відомо, скільки ракет рф готова випустити на Україну
У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 9 військових кораблів рф, у тому числі носій крилатих ракет "Калібр", повідомляє ВМС ЗСУ, передає Укрінформ.

"Станом на 30 листопада у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 9 ворожих кораблів, з них 1 носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 8 ракет;

в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні 1 корабель; у Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 76 ракет", - ідеться у повідомленні.

За даними ВМС ЗСУ, за добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 5 суден, з них одне рухалось із протоки Босфор; до Чорного моря – 7 суден.

Наголошується, що рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні