--> Кім Кардаш’ян та Каньє Вест офіційно розлучилися: репер має платити $200 тис. щомісяця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кім Кардаш’ян та Каньє Вест офіційно розлучилися: репер має платити $200 тис. щомісяця

0
Кім Кардаш’ян та Каньє Вест офіційно розлучилися: репер має платити $200 тис. щомісяця
Кім Кардаш’ян та Каньє Вест остаточно завершили процес розлучення. Зірки поділили опіку над дітьми, але батькові доведеться платити аліменти.

Опіка має бути розділена порівну. Однак інсайдер, близький до Кардаш’ян, заявив, що 80% опіки буде за Кім. Це раніше також визнавав Вест у вересні ще до судових розглядів.

В угоді також наголошується, що репер має платити $200 тис. щомісяця на утримання своїх дітей. Каньє також відплачуватиме 50% витрат на їх освіту та безпеку.

Також колишня пара розв’язала питання щодо суперечок – у моменти розбіжностей щодо дітей обоє батьків мають бути присутніми.

Що стосується багатомільйонного майна, то воно було поділено за шлюбною угодою.

Нагадаємо, що раніше Каньє не поспішав остаточно розлучатися з Кім – він не з’явився на зустріч із адвокатами Кім 16 листопада. Втім, другим шансом скористатися встиг – питання вирішили до суду, призначеного на 14 грудня.

Відомо, що Кім подала на розлучення у лютому 2021 року після семи років шлюбу, але Вест намагався привселюдно повернути свою кохану. Наразі шансів на возз’єднання практично немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні