--> Шкарпетку мертвого окупанта зробили музейним експонатом на росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шкарпетку мертвого окупанта зробили музейним експонатом на росії

0
Шкарпетку мертвого окупанта зробили музейним експонатом на росії
В експозиції краєзнавчого музею у Бєлгородській області виставлено особисті речі, які належали молодшому лейтенанту Вадиму Рожкову та іншим військовим. Відвідувачі можуть подивитися на їхні матроски, черевики та кашкети.

В експозиції Олексіївського краєзнавчого музею в Бєлгородській області РФ виставлено особисті речі, які належали молодшому лейтенанту Вадиму Рожкову. Російський військовий загинув у червні цього року у війні проти України на Донбасі. Про це повідомляє видання "Полігон" з посиланням на сайт державного каталогу музейного фонду Росії.

Як уточнюється, в експозицію музею, зокрема, потрапили "військові черевики для низьких температур", камуфляжні штани та матроска Рожкова. Також відвідувачі можуть подивитися на "гольф спортивний", який належав військовому. Він представлений в одиничному екземплярі, на відміну від взуття, що йде у парі.

В Олексіївському музеї є особисті речі й інших військових — Олексія Брянцева та Сергія Шевченка. Тут представлені куртка, кашкет і фляжка з написом "Седой".

Серед інших предметів експозиції є також боксерські рукавички та армійський жетон росіянина Едуарда Іванченка, який служив у ЗС РФ на контрактній основі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні