--> «Можуть нагнітати»: стали відомі плани росіян з масовими атаками по Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Можуть нагнітати»: стали відомі плани росіян з масовими атаками по Україні

0
«Можуть нагнітати»: стали відомі плани росіян з масовими атаками по Україні
Ворог може нагнітати, про що заявила речниця центру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, пише 12 канал.

«Те, що ракетна атака не сталася на початку тижня, коли вони (росіяни, - ред.) її планували і про що було попереджене населення, не треба сприймати як зайву паніку, яку розганяли влада і військові.

Ворог, цілком імовірно, може нагнітати. Тобто на початку тижня всі чекали, потім розслабилися. Тому готовими треба бути постійно, розуміти, що сигнали повітряної тривоги – це досить серйозно.

Те, що на летовищах у Росії стратегічна авіація споряджена, тактична авіація споряджена і ракетоносій виведений на чергування, – це непрямі ознаки до підготовки удару.

Масовані удари їм сподобалися, вони відчувають певне піднесення і розповідають у своїх пропагандистських каналах, що це чергова перемога, не маючи реальних перемог на фронті», – зазначила Наталія Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні