--> Астролог розповів, які «сюрпризи» путін готує для України у грудні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, які «сюрпризи» путін готує для України у грудні

0
Астролог розповів, які «сюрпризи» путін готує для України у грудні
Астролог Влад Росс розповів, яка небезпека нависне над Україною в перший місяць зими і які "сюрпризи" готує українцям президент РФ Володимир Путін, пише УНІАН.

Астролог зазначив, що якщо в грудні Путін захоче застосувати ядерну зброю, то зробить це поблизу молодика 23 числа:

"Спливає хижий Рік Тигра, всі цілі "спецоперації" провалені, тому у Путіна залишилося одне бажання – знищити світ. 22-23 грудня - найнебезпечніші дні в плані застосування Росією тактичної або стратегічної ядерної зброї".

Також він додав, що 22 грудня 2022 року Путін може влаштувати нову масовану атаку, адже він любить красиві числа і свята. За словами астролога, ще однією значущою подією буде входження Юпітера в знак Зодіаку Овна. У 20-х числах грудня можуть активізуватися бойові дії на фронті, проте ЗСУ все ж будуть лідирувати в цій битві.

"При входженні Юпітера в знак Овна для всіх стане очевидним той факт, що українська армія знищує російську", - додав Росс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні