Яке свято відзначає церква 30 листопада: заборони та дозволи на сьогодні

0
Яке свято відзначає церква 30 листопада: заборони та дозволи на сьогодні
Святитель Григорій походив зі знатного і багатого роду, батько і мати його були язичниками, пише УНІАН.

Григорій отримав гарну освіту, але пізніше познайомився з християнським учителем і хрестився. Жителі міста Неокесарії хотіли, щоб він став єпископом, але Григорій шукав усамітнення, тому поїхав в пустелю, де постився і молився.

Чоловіка посвятили в єпископи заочно, в цьому сані він зробив багато див. Язичників звертав у християнство, приміряв братів, навчав людей не брехати. Перед смертю Григорій дізнався, що в місті залишилося всього 17 невіруючих, і зрадів - коли він прийшов, було 17 християн.

Прикмети 30 листопада
тепла і суха осінь - до дощової весни;
яка погода сьогодні - такою вона буде всю зиму;
листя падають на землю виворотом вниз - зимовий період виявиться холодним, вгору - чекати теплої зими;
сни в ніч на 30 листопада - віщі.

Що сьогодні не можна робити
Згідно з народними повір'ями, в цей день категорично не можна міряти кільця. Порушивши заборону, привернете до себе тонну неприємностей. Також не рекомендується порушувати свої обіцянки і відмовлятися від допомоги близьким, інакше в родині почнуться проблеми.

Наші предки вірили, що сьогодні люди з поганим оком або відьми мають особливу силу. Тому з такими особистостями 30 листопада краще зовсім не спілкуватися.

Що можна робити 30 листопада
Найкраще в цей день прийняти душ, надіти чистий одяг, помолитися і займатися справами, тоді вищі сили допоможуть досягти поставлених цілей. Вечір 30 листопада рекомендується провести з рідними, так у вас вийде зміцнити зв'язки і захиститися від недругів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні