--> Астролог назвав точну дату, коли над Україною нависне небезпека | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог назвав точну дату, коли над Україною нависне небезпека

0
Астролог назвав точну дату, коли над Україною нависне небезпека
Астролог Олексій Кириченко склав прогноз для України на найближчий час і з'ясував, що ситуація буде непростою, проте зовсім скоро ми почнемо бити ворога, пише УНІАН.

За його словами, вже 1 грудня можлива ескалація війни в районі моря або річки, а 2 грудня можна буде помітити якісь нові починання.

"Вже з п'ятниці почнуться нові процеси на війні. На початку тижня місяць буде перебувати у Водолії. Цей знак Зодіаку дружній. Це означає, що разом добре битимемо ворога", - сказав астролог.

Однак експерт попереджає, що найсерйозніша небезпека нависне над Україною 8 грудня. Кириченко зазначив і те, що у грудні 2022 року може бути прорив у районі Запорізької області.

"Швидше за все тяжкість у війні пов'язана з територіями, які ближче до моря. Найважчі дні будуть до 8 грудня, це повний місяць на Марсі, а Марс - планета війни", - сказав астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні