У Луцькому районі загорілася котельня. ФОТО

0
У Луцькому районі загорілася котельня. ФОТО
У селі Піддубці Луцького району з невстановленої поки причини сталася пожежа у котельні, розміщеній у підсобному приміщенні житлового будинку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 28 листопада, о 13:49 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в підсобному приміщенні житлового двоповерхового житлового будинку в селі Піддубці на вулиці Зеленій.

За викликом на місце події прибула чергова варта у складі двох відділень 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Луцька.

Вогнеборці оперативно провели бойове розгортання, включились в апарати на стисненому повітрі та зайшли в задимлений будинок. Для гасіння пожежі в приміщенні котельні рятувальники подали два водяних стволи, й о 14:19 ліквідували пожежу.

Постраждалих немає, рятування людей не проводилось.

Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники закликають волинян дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами, печами, газовими та електрокотлами опалення, слідкувати за їх справністю, не перегрівати прилади для обігріву приміщень понад міру.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні