Під товщею бруду знайшли тіло жінки. ФОТО

0
Під товщею бруду знайшли тіло жінки. ФОТО
На курортному острові Іскія - на півдні Італії - масивний зсув ґрунту стався перед світанком 26 листопада через велику кількість опадів, пише ВВС Україна.

Хвиля бруду, уламків і каміння відірвалася від найвищої гори острова і завалитися на будинки та дороги в місті Казаміччола-Терме.

За останніми даними, 30 будинків були затоплені, понад 200 людей залишилися без осель. Потік бруду і сміття повалив дерева, поглинув будівлі і затяг у море десятки автомобілів.

Повідомляють, що під товщею бруду знайшли тіло жінки, ще кілька людей вважаються зниклими безвісти. Також є інформація про 7 загиблих, серед яких дитина.

"Ми почули гуркіт приблизно о третій ночі, потім зійшов перший зсув, за ним близько п'ятої ранку пішов другий. Це було жахливо", - сказала жителька міста Ліза Моччіаро.

Міністр внутрішніх справ Італії Маттео Піантедозі сказав журналістам, що ситуація дуже складна і що зниклі безвісти люди, ймовірно, опинилися в пастці під потоком бруду. За шість годин випало до 155 мм опадів.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні