--> В рф помітили колону техніки з українськими прапорами. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В рф помітили колону техніки з українськими прапорами. ВІДЕО

0
В рф помітили колону техніки з українськими прапорами. ВІДЕО
У Тверській області РФ несподівано замітили величезну колону військової техніки з прапорами України. Місцеві не на жарт злякалися, пише УНІАН.

Відеороликом з місця подій поділився місцевий житель, передає канал SOTA. На кадрах видно, що військова техніка сформованою колоною припаркувалася на узбіччі посеред міста. На броні встановлено українські прапори та нанесено розпізнавальні блакитно-жовті знаки.

"Це що це таке відбувається у нас, друзі? Нічого особистого, звісно. Це, може, комусь здастся якоюсь провокацією, а у мене якесь враження сюрреалізму", - каже голос за кадром.

За даними каналу, у місті знімають кіно, а техніка - реквізит. Очевидно, кіно про війну для зомбування російського населення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні