--> Україна хвилюється за життя Президентів Казахстану, Вірменії та Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна хвилюється за життя Президентів Казахстану, Вірменії та Білорусі

1
Україна хвилюється за життя Президентів Казахстану, Вірменії та Білорусі
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов розповів, чому українська влада хвилюється за життя керівників Вірменії, Казахстану та Білорусі.

В інтерв’ю «24 каналу» секретар РНБО, коментуючи загрозу наступу на Україну з території Республіки Білорусь, зазначив, що ситуація непроста.

За словами Данілова, РБ давно окупована Російською Федерацією, а білоруське керівництво «перебуває у заручниках» у країни-агресора.

«Але в Росії все тріщить по швах», – констатував чиновник.

Секретар РНБО звернув увагу на Організацію Договору про колективну безпеку, яку він назвав «явищем» чи «зборищем». Данилов звернув увагу на те, як на саміті ОДКБ усі трималися за два-три метри від росіян і навіть не захотіли з ними фотографуватися.

Чиновник наголосив, що на сьогодні є «самостійна» від РФ позиція у Республіки Білорусь, Казахстану та Вірменії, тому Київ переживає за життя керівників цих держав, знаючи про підлість країни-агресора.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой напевне українцям байдуже до тих "парсун"! Це вже напевне отой Данілов хвилюється
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні